dilluns, 28 de maig del 2018

Tertúlia radiofònica entre escoles

El passat dijous 24 de maig, els nostres alumnes de 5è van participar a la primera edició de la tertúlia entre escoles de La Marina organitzada pels mitjans de comunicació del barri, LA MARINA. El debat, que es va poder seguir en directe per La Marina FM, va començar a les 15:30 i es va allargar fins a una hora.
Al llarg d’aquesta hora, els alumnes de quatre escoles del barri van poder conversar entre ells sobre els temes que més els preocupen. Dalt de l’escenari es van situar dos representants de cada escola que va participar en el programa de ràdio, i a baix entre el públic es trobaven els seus companys. En concret, van participar-hi els alumnes de 6è de l’Escola SEAT, l’Escola Can Clos i l’Escola Bàrkeno, i els nostres alumnes de 5è de primària de l’Escola Ramon Casas.
Durant el programa de ràdio, es va tractar el pas de l’Escola a l’institut, la inseguretat que senten els infants i joves en diferents espais del barri de la Marina i la resolució de conflictes a l’escola.
La tertúlia va resultar tot un èxit en quant a la participació dels nens i nenes que van assistir. En tot moment, els alumnes aixecaven la mà per  participar i feien preguntes als seus companys o bé expressaven les seves opinions i reflexions per entrar a la tertúlia.
El programa es podrà tornar a escoltar el proper DIMARTS 29 DE MAIG a les 19h a través de LA MARINA FM (102.5FM) i lamarina.cat/endirecte.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENS DIVERTIM AL CANAL OLÍMPIC El 12 de juny els i les alumnes de cinquè vam anar al Canal Olímpic de Castelldefels. El canal es diu o...